ΣΧΕΤΙΚΑ

ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ

Έχοντας ως αρχή το μεράκι του παλιού μάστορα σε συνδυασμό με την σύγχρονη τεχνολογία, οικοδομούμε ανεξάρτητες παραδοσιακές πέτρινες κατοικίες, με σεβασμό στην αρχιτεκτονική της Μάνης.

Με την πολύχρονη εμπειρία μας θα σας βοηθήσουμε να διαμορφώσετε την κατοικία σας σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο. Ο μεγάλος αριθμός αρχιτεκτονικών σχεδίων της εταιρείας μας, μπορεί να σας διευκολύνει να αποφασίσετε για τους χώρους της οικίας σας, ακόμα και για τον τύπο της στέγης που επιθυμείτε.

Στις υπό κατασκευή κατοικίες, ανάλογα με το στάδιο στο οποίο βρίσκονται, υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής υλικών, υλικών επένδυσης δαπέδων κλπ., σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο.

Οι κατοικίες έχουν ως βάση τους την πέτρα, τόσο στους εξωτερικούς όσο και στους εσωτερικούς τοίχους, χαρακτηριστικό στοιχείο της περιοχής που ενοποιεί αρμονικά τον οικισμό με το τοπίο. Είναι χωρισμένες σε εργονομικά διαρρυθμισμένα επίπεδα (με ανεξάρτητη είσοδο σε κάθε ένα) που ενώνονται με εσωτερική σκάλα. Το συνολικό εμβαδόν των μελλοντικών κατοικιών ξεκινά από τα 100 μ2. O αριθμός των υπνοδωματίων και των μπάνιων διομορφώνεται ανάλογα με το μέγεθος της κατοικίας. Το άνετο και ηλιόλουστο καθιστικό τους διαθέτει τζάκι, συμπληρώνοντας έτσι την υπέροχη αίσθηση που δημιουργεί η θέα στον Μεσσηνιακό κόλπο. Τέλος η κουζίνα έχει την δυνατότητα να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

Kάθε σπίτι έχει την υποδομή για τις ανέσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής, όπως διπλά τζάμια και κεντρική θέρμανση. Μπορεί επίσης να διαθέτει πόρτες ασφαλείας, συναγερμό και συστήματα παρακολούθησης χώρου, καλωδιακή και δορυφορική τηλεόραση, internet, ηλιακό θερμοσίφωνα κλπ. Ο εξωτερικός χώρος των κατοικιών διαθέτει μία, ή περισσότερες βεράντες, με απαράμιλλη θέα. Ο ανεξάρτητος κήπος τους, που εκτείνεται από 500μ2, είναι διαμορφωμένος και αυτός σε επίπεδα δίνοντας έτσι την επιλογή πολλών διαφορετικών χρήσεων όπως δεντροφύτευση, barbeque, χώρο για να παίζουν τα παιδιά, πέργκολα κ.α.

Τα όρια των κήπων, ο εξωτερικός περίβολος αλλά και οι δρόμοι, είναι οριοθετημένοι από πέτρινους τοίχους, σχηματίζοντας έναν οικισμό που παραπέμπει σε άλλες εποχές. Την γραφικότητα αυτής της εικόνας συμπληρώνει ένα πετρόχτιστο ορθόδοξο εκκλησάκι, δίνοντας έτσι μια ευλαβική πινελιά στο πανέμορφο τοπίο. Συνεχίζοντας την περιδιάβασή μας στους πολλούς κοινόχρηστους χώρους, που είναι ιδανικοί για περιπάτους, καταλήγουμε στα όρια του φαραγγιού όπου η θέα προκαλεί δέος. Σε αυτό ακριβώς το σημείο υπάρχει ένα άνοιγμα που έχει προβλεφθεί σαν χώρος ελικοδρομίου εκτάκτου ανάγκης.

Πάνω απ' όλα η μελέτη και ο σχεδιασμός κάθε κατοικίας υλοποιείται με γνώμονα τις προσωπικές σας ανάγκες δημιουργώντας έναν μοναδικό χώρο, γιατί, για εμάς, κάθε πελάτης είναι μοναδικός.